Rispilaff med krabbe, persille og løk

Sunn og enkel krabberett til hverdags.
  • 30 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Svett løk og fennikel i olje i en kjele til det er blankt.
  • 2
    Kutt tomat i mindre terninger og tilsett i kjelen. Ha i kraft og kok opp.
  • 3
    Ha risen i en ildfast form og slå over den varme kraften med grønnsakene. Ha lokk på formen eller sølvfolie over. Bak så i ovnen på 160 grader i ca. 20 minutter.
  • 4
    Varm krabbekjøttet i en kjele med 2 ss kraft. Ha krabben over rispilaffen.
  • 5
    Garner det hele med persille og sprø løk.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Bakt potet med krabbe, kryddersmør og gressløk

  • 5/5
    25 min Enkel Sunn

    Byggrynsalat med krabbe, granateple og fetaost

  • 5/5
    20 min Enkel Sunn

    Krabbetaco med avakadokrem, bakt paprika og mangosalsa