Sprø Kokosfriterte KrabbeklørI denne forretten friterer vi krabbeklør med kokosflak som dyppes i en lekker hjemmelaget dip40 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Sprø Kokosfriterte KrabbeklørLukk Fremgangsmåte 1Hamre først løs på klørne for å fjerne skallet. 2Forbered panering ved å blande hvetemel, svart pepper, salt og egg til det blir en røre. 3Dypp kjøtt-delen av kloen i røren, fjern overflødig røre og dypp deretter over i kokosflakene 4Frityrstek klørne og la de avkjøles mens du lager dippesausenDippingsaus: 5Bland alt sammen med limeskall som en siste touch. Tilsett Tabasco eller Nduja om du liker det ekstra krydret!Relaterte oppskrifter 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell
Lukk Fremgangsmåte 1Hamre først løs på klørne for å fjerne skallet. 2Forbered panering ved å blande hvetemel, svart pepper, salt og egg til det blir en røre. 3Dypp kjøtt-delen av kloen i røren, fjern overflødig røre og dypp deretter over i kokosflakene 4Frityrstek klørne og la de avkjøles mens du lager dippesausenDippingsaus: 5Bland alt sammen med limeskall som en siste touch. Tilsett Tabasco eller Nduja om du liker det ekstra krydret!