Sprø Kokosfriterte KrabbeklørI denne forretten friterer vi krabbeklør med kokosflak som dyppes i en lekker hjemmelaget dip40 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Sprø Kokosfriterte KrabbeklørLukk Fremgangsmåte 1Hamre først løs på klørne for å fjerne skallet. 2Forbered panering ved å blande hvetemel, svart pepper, salt og egg til det blir en røre. 3Dypp kjøtt-delen av kloen i røren, fjern overflødig røre og dypp deretter over i kokosflakene 4Frityrstek klørne og la de avkjøles mens du lager dippesausenDippingsaus: 5Bland alt sammen med limeskall som en siste touch. Tilsett Tabasco eller Nduja om du liker det ekstra krydret!Relaterte oppskrifter 30 min Middels KosRisotto med krabbe og avokadokrem! 25 min Middels KosRisotto al Salto med krabbe og Gremolata 25 min Enkel KosPasta med rød pesto & krabbe 0 min Middels KosPokèbowl med krabbe
Lukk Fremgangsmåte 1Hamre først løs på klørne for å fjerne skallet. 2Forbered panering ved å blande hvetemel, svart pepper, salt og egg til det blir en røre. 3Dypp kjøtt-delen av kloen i røren, fjern overflødig røre og dypp deretter over i kokosflakene 4Frityrstek klørne og la de avkjøles mens du lager dippesausenDippingsaus: 5Bland alt sammen med limeskall som en siste touch. Tilsett Tabasco eller Nduja om du liker det ekstra krydret!